Sunday, April 13, 2014

the many faces of birthday


 I felt quite happy that Kyle's birthday request was to do pretty much the same thing as last year... a boy  after my own heart.  We had our traditional gyro lunch at Burger Supreme and went to a matinee with Ben, Monuments Men.


Kyle's bright green cast was still the star of the day. The word of the month, definitely malleolus, even  Sophie's been enjoying a larger anatomical vocabulary. Right posterior malleolus, to be exact...fractured in a skateboarding accident, just in time for his birthday.


Kyle's birthday dinner has become a tradition as well, chicken pot pie, admittedly from Costco. Kyle, thank you for becoming remarkably easy to shop for...banjo music, records from my day, and a few new additions to your favorite collection, beards.

 We all had a great time celebrating with you.

2 comments:

Unknown said...

/2012/12/fixing-corrupt-data-on-hard-drivechkdsk.html?showComment=1495261438626#c2747549732096758892

Unknown said...

Fucoidan được biết đến là một loại thực phẩm chức năng có lợi cho sức khỏe. Tác dụng của thuốc Best Fucoidan http://thuocbomat.net/tag/thuoc-best-fucoidan-70. Tác dụng của nó không chỉ đem đến những chất bổ dưỡng cho cơ thể, ngăn ngừa một số bênh cảm thông thường mà còn có thể sử dụng trong quá trình điều trị ung thư. Chữa ung thư phổi với thuốc Fucoidan http://thuocgiamcannhanhantoan.com/tag/thuoc-fucoidan-chua-ung-thu-phoi. Giá thành của Fucoidan hiện đang bày bán trên thị trường không hề rẻ. Tuy nhiên, có rất nhiều người tin tưởng và lựa chọn sử dụng. Đánh giá thuốc Fucoidan http://thuocgiaidocgan.net/tag/danh-gia-fucoidan . Một loại thuốc có tác dụng tuyệt vời như vậy hơn nữa lại có số lượng người sử dụng khá nhiều tại sao lại có những thắc mắc về chất lượng của nó. Thuốc chống ung thư fucoidan http://nammongtay.com/tags/thuoc-chong-ung-thu-fucoidan . Trong bài viết này, chúng tôi tổng hợp một số thông tin về thuốc Fucoidan và đi tìm lý giải vì sao lại có thắc mắc “thuốc Fucoidan có tốt không”.